If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги смених радиатора на парно и сега неще да духа топло казаха ми че е от термостат ,но реших и да се допитам и до вас може ли да има и друга причина за да не не загрява сега в студа неще да дигне повече от 50градуса помогнете
То моята е с два термостата(работещи),ама нашите кочини,кога ли са загрявали нормално в студовете.Мисля си вече да ходя на шивач,да му ушие едно палто,та да не мръзне. Другото,което ми идва на ум е да и сложа М10-Д та да види,къде зимуват раците.Някой,ако има други идеи,нека ги сподели!
Колега, провери си термустата.Аз като си взех мойта 33-ка, термустата не и работеше и държеше температура около 50 градуса зимата и като пусна праното спадаше драстично.След това си взех термустат от ТиН и сега ми държи 80 градуса и в най-големите студове и си имам много добро парно.
аз сам малко сагласен с колегата по горе.моята през по топлото време държи 75 градуса,обаче настане ли студа не вдига повече от 60/65.но пък парно си имам стабилно.като изолирам решетката на маската и си се стопля нормално.но тва е само за пример,при тебе мойи и да е термостат,най-добре го извади и го пробвай в вода
аз известно време имах неработещ термостат, но два големи найлонови плика между решетката и радиатора направиха така, че да загрява до невероятните 70 градуса в големите студове.
аз известно време имах неработещ термостат, но два големи найлонови плика между решетката и радиатора направиха така, че да загрява до невероятните 70 градуса в големите студове.
Е тва е един кашон зад маската 200метра и парно да искаш.!! Ма то вече не е студено таи че няма смисал от кашони вече
колеги кажете ми как да сменя сам термостата -Kris- да махна колекторите и щя лода стане по лесно ама отвих 6-те гайки и неще да се вади та въпросами е как да ги изжадя 4е е точно под колекторите двигателя ми е 1,4ие боксер мерси предварително ако може и снимков материял как става
СОРРИ ЧЕ ПИША И ТУК НО ТЕМАТА МИ СЕ ВИДЯ ПОДХОДЯЩА колеги дайте мнение . ДНЕС ЗАПАЛИХ 33ТО НА МЯСТО ЗАГРЯ ДО 85 ГАДУСА ВЕНТИЛАТУРА РАБОТИ ,НО ДУХА СТУДЕНО НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА СПОРЕД ВАС ? СИЧКО Е ТОЧНО ТЕРМОСТАТА Е НОВ ИМА АНТИФРИЗ
Comment