Известие

Collapse
No announcement yet.

термостат ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• термостат ?

колеги смених радиатора на парно и сега неще да духа топло казаха ми че е от термостат ,но реших и да се допитам и до вас може ли да има и друга причина за да не не загрява сега в студа неще да дигне повече от 50градуса помогнете
    ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Обезвъздуши си системата и ако не ти тръгне топлото хвърляй термостата там дето хора не минават !!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

То моята е с два термостата(работещи),ама нашите кочини,кога ли са загрявали нормално в студовете.Мисля си вече да ходя на шивач,да му ушие едно палто,та да не мръзне. Другото,което ми идва на ум е да и сложа М10-Д та да види,къде зимуват раците.Някой,ако има други идеи,нека ги сподели!
      Last edited by mordohy; d.m.y г., 21:36.
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
        Обезвъздуши си системата и ако не ти тръгне топлото хвърляй термостата там дето хора не минават !!
        системата на 33 се самообезвъздушава

Comment

Колега, провери си термустата.Аз като си взех мойта 33-ка, термустата не и работеше и държеше температура около 50 градуса зимата и като пусна праното спадаше драстично.След това си взех термустат от ТиН и сега ми държи 80 градуса и в най-големите студове и си имам много добро парно.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

аз сам малко сагласен с колегата по горе.моята през по топлото време държи 75 градуса,обаче настане ли студа не вдига повече от 60/65.но пък парно си имам стабилно.като изолирам решетката на маската и си се стопля нормално.но тва е само за пример,при тебе мойи и да е термостат,най-добре го извади и го пробвай в вода
            alfa romeo 33 1.4ie '93

Comment

аз известно време имах неработещ термостат, но два големи найлонови плика между решетката и радиатора направиха така, че да загрява до невероятните 70 градуса в големите студове.
              155 2.0 TS 8V
              ex 33 1.4 imola - 3i3i

Comment

съгласен съм с maluk от 16 години я карам мойта 33ка всичко сам сменял но тези 33ки говоря за първата серия парно и загряване нямат
                alfa33 1.5 Boxer twin weber or Dell Orto DRLA40 105 hp/Quadrifoglio Oro 84

Comment

Мога да ти пратя един термостат да видиш дали ще се оправи с него, остана ми от Алфата. За без пари ти го давам, ако си заинтерсован пиши.
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от maluk Покажи съобщение
                    аз известно време имах неработещ термостат, но два големи найлонови плика между решетката и радиатора направиха така, че да загрява до невероятните 70 градуса в големите студове.

Е тва е един кашон зад маската 200метра и парно да искаш.!! Ма то вече не е студено таи че няма смисал от кашони вече
                    Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

колеги кажете ми как да сменя сам термостата -Kris- да махна колекторите и щя лода стане по лесно ама отвих 6-те гайки и неще да се вади та въпросами е как да ги изжадя 4е е точно под колекторите двигателя ми е 1,4ие боксер мерси предварително ако може и снимков материял как става
                      Last edited by crazysex6008; d.m.y г., 11:59.
                      ALFA ROMEO 33 1,4ie-бивша

Comment

http://www.alfa-restoration.co.uk/
                        Има и снимки точно на 1.4 мотор
                        33Imola/1351cc/1994 & 33Boxer16v/1712cc/1990 & 164SuperV6/2959cc/1997

Comment

http://www.alfa-restoration.co.uk/th...thermostat.htm
                          33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

СОРРИ ЧЕ ПИША И ТУК НО ТЕМАТА МИ СЕ ВИДЯ ПОДХОДЯЩА колеги дайте мнение . ДНЕС ЗАПАЛИХ 33ТО НА МЯСТО ЗАГРЯ ДО 85 ГАДУСА ВЕНТИЛАТУРА РАБОТИ ,НО ДУХА СТУДЕНО НА КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ДЪЛЖИ ТОВА СПОРЕД ВАС ? СИЧКО Е ТОЧНО ТЕРМОСТАТА Е НОВ ИМА АНТИФРИЗ

Comment

Working...
                            X